Jaarvergadering

Ook de jaarvergadering van PAASAA op 16 juni in Tiel mocht rekenen op grote belangstelling.

Dankzij de inspanningen van de Ameth-gemeenschap ter plaatse kregen de bezoekers een warme ontvangst in een intieme en gezellige entourage en was de catering prima verzorgd.

Uitvoerig is stilgestaan bij de statutenwijzigingen aan de hand van de voorstellen, die door het bestuur zijn gedaan om bepaalde, gedateerde, passages uit de statuten te laten aansluiten op de actualiteit van de dag.

Ook heeft de vergadering ingestemd met het voorstel om de jaarvergadering van 2008, waarin tevens een bestuursverkiezing is gepland, te verzetten naar het jaar 2009. De reden hiervoor is, dat het bestuur in zijn huidige samenstelling de komende tijd voldoende tijd en energie wil kunnen investeren om de activiteiten in het kader van het 50-jarig bestaan van PAASAA naar behoren te kunnen voorbereiden en afronden.

 

Volleybaltoernooi met aansluitend feestavond

Veel (in)spanning en strijdlust, maar ook ontspannen gezichten waren te zien tijdens het volleybaltoernooi en de feestavond op 15 september in Weert waar een tiental teams in een gemixte samenstelling de strijd met elkaar aanbonden voor de "eeuwige" roem.

Bijzonder vermelding verdient het team van onze pela-pela Soahuku, waarvan de mannelijke teamleden al snel de tap in de sporthal-kantine tot hun privedomein maakten en hier telkens na elke wedstrijd uitvoerige "tactische besprekingen" hielden waaraan men, naarmate de tijd vorderde, steeds meer belang leek te hechten dan aan de wedstrijden zelf.

Alsof de wedstrijden, die elkaar in moordend tempo volgden, de lijven die dag nog niet genoeg hadden gepijnigd, stortten de organisatoren en de deelnemers zich vervolgens met volle overgave tot in de late uurtjes in het feestgedruis in het nabij gelegen muziekcentrum De Bosuil, daarbij flink opgestuwd door de aanstekelijke muziek van de bands Another Road en Joy.

Ook hier, terecht, een dikke pluim voor alle deelnemers en de plaatselijke organisatoren, die tevens garant stonden voor een uitgebreid heerlijk maal tijdens de feestavond.

 

Met recht mag PAASAA terugkijken op een geslaagd 2007, dankzij iedereen, die op vrijwillige basis veel tijd, inzet en energie heeft ingestoken om de activiteiten mogelijk te maken.